Over pHC

Uitgebreide selectieprocedure zorgt voor gegarandeerde perfecte match pHC recruitment houdt zich bezig met de werving en selectie van het belangrijkste kapitaal van organisaties de mens. Zij zijn van essentieel belang en zorgen voor de continuïteit van de onderneming. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het profiel van de kandidaat en de functie maar ook aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Als vast onderdeel van onze selectieprocedure maken wij gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse.

" pHC recruitment staat dan ook garant voor de perfecte match" 

De Persoonlijke Profiel Analyse analyseert de persoonseigenschappen en het te verwachten werkgedrag van de kandidaat. Deze methode zorgt er mede voor dat de kandidaat qua gedragskenmerken overeenkomt met de verwachtingen van de organisatie: pHC recruitment staat dan ook garant voor de perfecte match. De werkwijze van pHC recruitment kenmerkt zich door een enthousiaste, doelgerichte en persoonlijke benadering van kandidaat en opdrachtgever. Met hart voor de zaak bouwt een team van 6 vaste medewerkers het succes van pHC recruitment constructief verder uit.

De procedure bestaat uit onderstaande fases:

- maken organisatieprofiel
- maken functie-profielen met bijbehorende arbeidsvoorwaarden
- m.b.v. de Specifieke Taak Analyse komen tot de persoonsspecificaties

Vragen of suggesties

pHC is trefzeker en bijzonder plezierig in de samenwerking.
Neem gerust contact met ons op, wij zijn er om u te helpen.

 

 

Vacatures

pHC recruitment is een specialist in werving en selectie in functies binnen de financiële dienstverlening.
Voor ons aanbod van openstaande vacatures klik op de vacature knop.
Onze samenwerkingspartners zijn de grote verzekeraars, grootbanken, private bankers, accountantskantoren assurantie tussenpersonen die landelijk werkzaam zijn.

Vacatures