Partners

pHC recruitment werkt met een groot aantal verzekeraars, banken, accountantskantoren en landelijk werkende assurantie tussenpersonen. Om succesvol te kunnen zijn, zowel voor kandidaten als opdrachtgevers, gaat pHC recruitment een intensieve samenwerking aan met opdrachtgevers.

" pHC recruitment streeft naar een langdurige en continue samenwerking" 

pHC recruitment streeft naar een langdurige en continue samenwerking. Onder samenwerken verstaan wij: Open en eerlijke communicatie. Totale aandacht en wederzijdse belangstelling. Open staan voor groei en verbetering. .

Partner overzicht

ABN AMRO is een grootbank die zich richt op de segmenten Preferred Banking, Private Banking, Business/Commercial, en Corporate/Institutional banking. De bank bedient de klant via de bankshops of via de vele professionals die zich gespecialiseerd hebben op deze klantsegmenten.

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij het eigen karakter van de bank te behouden, is de eenheid verankerd in vier kernwaarde: Integriteit, Respect, Teamwork, Professionaliteit Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen. De arbeidsvoorwaarden, absoluut meerwaarde.

ABN AMRO heeft de beste CAO van Nederland. Belangrijk in deze afspraken zijn de voorzieningen die ze hebben getroffen om zelf de balans tussen werk en privé te kunnen bepalen. Zo kun je calamiteitenverlof opnemen als zich thuis onverwachte gebeurtenissen voordoen. En is het mogelijk om je dertiende maand, verlofuren en compensatie-uren in te zetten voor persoonlijke wensen als een hoger inkomen, extra vrije dagen of langdurig verlof.

Vragen of suggesties

pHC is trefzeker en bijzonder plezierig in de samenwerking.
Neem gerust contact met ons op, wij zijn er om u te helpen.

 

 

Vacatures

pHC recruitment is een specialist in werving en selectie in functies binnen de financiële dienstverlening.
Voor ons aanbod van openstaande vacatures klik op de vacature knop.
Onze samenwerkingspartners zijn de grote verzekeraars, grootbanken, private bankers, accountantskantoren assurantie tussenpersonen die landelijk werkzaam zijn.

Vacatures